Dvadeset treća protestna šetnja “Svi kao jedan – #1od5miliona” biće održana ove subote, 11. maja u 18h kod Terazijske česme.

Okupljanje će biti kod Terazijske česme, a građanima će se obratiti glumac Hadži Nenad Maričić i advokat Vladimir Gajić koji je zastupao i političkog zatvorenika, studenta Miodraga Simovića, jednog od organizatora protesta #1od5miliona.

Od Terazijske česme građani će se uputiti ka RTS-u, preko Trga Nikole Pašića, potom skrenuti u Dečansku, pa u Nušićevu i na kraju u Svetogorsku, odakle će se uputiti do RTS-a u Takovskoj.

Odatle će se građani uputiti ka Slobodnoj zoni u Pionirskom parku.

U Slobodnoj zoni, građani će tradicionalno imati prilike da prate Dnevnik slobodne Srbije ali ujedno i pozdrave svoje prijatelje koji od prošle subote danonoćno brane i čuvaju slobodnu zonu.

Posle dvadeset tri nedelje mi ne odustajemo. Nastavljamo i nastavićemo da se borimo za svoja prava na dostojanstven i nenasilan način.

Mi smo sušta suprotnost ovoj vlasti koja ne zna šta znače reči moral i pravda. Zato se vidimo sutra, kada ćemo još jednom pokazati zašto je vredno da se borimo za našu budućnost, naša prava i našu decu!

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.