Odgovorni za fabriku laži Srpske napredne stranke još uvek su bez posledica iako se medijska hajka nakon Olivera Ivanovića sada ustremila na Aleksandra Obradovića.


Hajka na uzbunjivača Aleksandra Obradovića postaje sve jača, a vrhunac svega trenutno jeste spot napravljen u fabrici laži Srpske napredne stranke koji Obradovića karakteriše kao špijuna, lopova i kriminalca.

Jedna od prvih ljudi koji su podelili video jeste i Vučićev poltron Marija Jovičić koja je isti, nakon reakcije tviter zajednice, obrisala.

Vlast, nakon pobede naroda i oslobađanja uzbunjivača iz kučnog pritvora, nastavlja da targetira i crta metu na čelu Aleksandru Obradoviću kao što je to radila i Oliveru Ivanoviću nakon čega je usledelo i njegovo ubistvo.

Sam spot dokazuje koliku pretnju predstavlja Obradović za Srpsku naprednu stranku ali moramo biti svesn da medijska mašinerija vođena ovakvim lažim koja su navedena u spotu može dovesti uzbunjivača iz Krušika u ozbiljnu opasnost.

Jedina razlika između Obradovića i Ivanovića jeste u tome što Obradović nije politički aktivan pa zbog toga i ne možemo da vidimo ovaj video na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ali to ga ne čini manje opasnim i ne znači da ova dva slučaja neće imati isti ishod s obzirom da dolaze od strane iste dirigentske palice.

Odgovorni ovih medijskih hajki moraju biti svesni da su odgovorni za ubistvo Olivera Ivanovića ali i da će biti odgovorni za sve što se može desiti Aleksandru Obradoviću.

Narod na ulivi je oslobodio Obradovića pritvora i torture vlasti i taj narod je još uvek na ulici kako bi zaštitio svakoga na koga se ova vlast ustremi i kada je potrebno stati u zaštitu jednog nevinog čoveka.

Foto: danas.rs

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.