Protest #1od5miliona održan je u subotu 16.marta u Berlinu, na kome su naši hrabri građani koji su bili prinuđeni da napuste Srbiju u potrazi za boljom budućnosti, uputili direktno pitanje zvaničnom Berlinu zaštno podržava diktatora predsednika Aleksandra Vučića?

Prvi protest u Berlinu prošao je mirno uz podršku velikog broja naših ljudi koji tamo živi. Oni su poručili da od Srbije nisu pobegli ili digli ruke, već da im je do njihove zemlje još uvek stalo i da će nastaviti da se bore za nju.

Podršku građanskim protestima #1od5miliona pružali su mnogi gradovi uključijući i Prag, Vašington, Beč, Berlin…

Naši građani koji su bili prinuđeni da pobegnu iz zemlje „trbuhom za kruhom“ poručuju da neće prestati da se bore za svoju zemlju koju su uzurpirali Aleksandar Vučić i njegov diktatorski režim.

Oni su iz Srbije pobegli devedesetih zbog politike ratnih huškaša i nacionalista koji sada „nose košulje“ Evropske Unije i ponovo vladaju zemljom, ali ovaj put uz podršku svetskih sila.

Poručuju svim građanima na ulicama Srbije da ne odustaju od svoje borbe i svojih uverenja za normalnom, demokratskom zemljom u kojoj će se jednog dana vratiti svi oterani, školovani ljudi.

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.