50. protest #1od5miliona u Beogradu biće održan u subotu, 16.11. sa početkom u 18 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta.


Građanima okupljenim na Platou će se obratiti jedan od organizatora protesta #1od5miliona Srđan Marković, a na kraju protestne šetnje ispred zgrade Višeg javnog tužilaštva će se obratiti gost iznenađenja!

Nakon 50 šetnji svedoci smo razbijanja glava, pokušaja ubistva, ubistva, prebijanja studenata, hapšenja studenata, praćenja, pokušaja spaljivanja živih ljudi, seksualnog nasilja, prebijanja organizatora protesta na lokalu, napada na građane koji šetaju, maltretiranje onih koji su podržali građanske proteste, prebrojavanja građana time ih tretirajući kao ovce čiji je posao jedino da glasaju, otkaza koje su dobili neistomišljenici Aleksandra Vučića… ali i jedne od prvih pobeda-oslobađanja Rektorata kao prve slobodne institucije posle sedam godina, koju su studenti iščupali iz šapa Aleksandra Vučića.

Zato ćemo ove subote otići do zgrade Višeg javnog tužilaštva u Katanićevoj ulici i tražiti pravdu za sve one koje je režim Aleksandra Vučića napao, a tužilaštvo ćutalo.

Plato, Vaše Čarapića, Kolarčeva, Terazije, Kralja Milana, Kneza Miloša, Nemanjina, Savska – Palata pravde.

Građani će se kretati sa Platoa ispred Filozofskog fakulteta, ulicom Vase Čarapića i Kolarčevom ulicom preko Terazija i ulice Kralja Milana, preko Kneza Miloša, Nemanjinom i na kraju Savskom ulicom, gde će se protestna šetnja završtiti ispred Palate Pravde odakle će se građanima obratiti gost iznenađenja.

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.