Profesoru Fakulteta organizacionih nauka Mirku Vujošević poručujemo (preporučujemo) da se podseti definicije pojmova terorista i terorizma.

Na sastanku na kom su prisustvovali dekan, predsednik saveta, predsednica Etičke komisije, šefovi katedri i redovni profesori FON-a, profesor Vujošević je studente #1od5miliona nazvao teroristima.

“Najbolje da se mi u ovo ne petljamo.

Neka sve rešava Univerzitet koji sarađuje sa teroristima koji upadaju u Rektorat” rekao je Vujošević na sastanku.

Pozivamo profesora Vujoševića da nam objasni na koji način su studenti ugrozili globalnu bezbednost, pošto je to ono što teroristi rade, ako su samo štitili obraz Univerziteta.

Ovakvo iznošenje optužbi o studentima koji su štitili svoju kuću, čiji je deo i FON, govore da je u ovoj državi tabloidizacija ušla visoko u obrazovanje.

Izjava profesora Vujoševića za cilj ima zastrašivanje studenata da slobodno iskažu svoje mišljenje, targetiranje i crtanje mete na čelo mladima koji su imali hrabrosti da odbrane dvovekovnu tradiciju atonomije svoje kuće.

Profesori FON-a umesto da stvari nazovu pravim imenom i doktorat Siniše Malog progalse plagijatom svojim izjavama sve više guraju u blato i FON i naš Univerzitet.

Da li jednom iskusnom članu akademske zajednice, koji treba da bude oličenje etike, akademske čestitosti i primer drugima priliči da se koristi tabloidnim manevrima i linčom studenata zajedničkog Univerziteta?

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.