Na drugom po redu protestu u Lazarevcu okupljenim građanima obratili su se glumac i voditelj Marko Stepanović i dramaturg Siniša Kovačević.

Stepanović je Lazarevčanima čestitao Dan državnosti i poželeo srećan početak novog proleća na koje čekamo već sedam godina – Vreme je da sine sunce u Srbiji i da ova država bude ono što zaslužujemo svi mi koji u njoj živimo” rekao je poznati voditelj i dodao da mi nemamo šta da razgovaramo sa Aleksandrom Vučićem – mi tražimo da nam on vrati državu koju nam je oteo.

Pisac i dramaturg, Siniša Kovačević, istakao je da nikada na čelu Srbije nije bio neobrazovaniji, uplašeniji i nedobronamerniji čovek – uzrok svih žala, koji kada ide u inostranstvo, od ministra policije pozajmljuje nadimak a ovde je bahat i pun obesti prema svima ispod sebe.

On je naglasio da građani žele izbore, ali ne onakve kakve ih Vučić zamišlja – u kojima će svi bilbordi od Subotice do Niša biti njegovi i sa tetoviranim glavonjama koji imaju duple biračke spiskove – na takve izbore ići ćeš sam!

Građani Lazarevca na drugi protest odazvali su se u još većem broju nego nedelju dana ranije – u koloni od preko 600 ljudi vladala je odlična atmosfera, čuli su se zvuci sirene, pištaljki i skandiranja a najviše pažnje privukao je transparent ” Pažnja! Opasnost! Babić na putu!”.

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.