Peti put po redu je Trstenik šetao za slobodu. Nekoliko stotina ljudi se okupilo i nakon odslušanih govora novinara Milojka Pantića i Nenada Kulačina krenulo u protestnu šetnju.

Milojko Pantić je iz Trsrenika poslao jasnu poruku predsedniku države, “Aleksandre Vučiću shvati da nećemo stati i da sa tobom i tvojim političkim krilom, družinom državnih razbojnika zvanom SNS i ostalim članovima tvoje KNK koalicije nema više u Srbiji nikakvih izbora. Ako za ovih 11 nedelja protesta građana Srbije usred zime kad im vreme nije  u preko 60 gradova sa gotovo celim Beogradskim, Novosadskim, Kragujevackim, Niskim Univerzitetom nisi shvatio da je jedini zahtev građana tvoja ostavka, onda poslušaj šta ti poručuju građani Trstenika…OSTAVKA”

Kulačin je naglasio da gradonačelnici u Srbiji treba da se biraju neposredno, imenom i prezimenom, umesto što je jedan jedini kandidat za gradonačelnika u bilo kojem gradu i opštini – Aleksandar Vučić. On se izvinio građanima Trstenika što im nije doneo pelcer slobode, pošto je Šabac večeras okupiran zbog dolaska “Prvorođenog” u ovaj grad u okviru kampanje Budućnost Srbije.

– Doveli su na desetine autobusa kako bi ispalo da je Šabac njegov – rekao je Kulačin i poručio građanima – Izvučićemo se.

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.