Građani Gornjeg MIlanovca su večeras po sedmi put učestvovali u protestnoj šetnji #1od5miliona na kome su građani pozvali Vučića da da neopozovnu ostavku.

Okupljenima se obratila se doktorka Vera Stojanović i novinar  Milojko Pantić iznevši brojne kritike na račun vlasti.

“Našao se i nad tobom sudija Aleksandre Vučiću to su gradjani Gornjeg Milanovca i još skoro 100 gradova Srbije koji ti poručuju: Imaš pravo još samo na neopozivu ostavku sva ostala prava ti ukidamo”, rekao je Pantić.

On je kazao da sedam godina na vlasti, plus 30 godina u politici, građani moraju da gledaju i slušaju tog političkog “Minhauzena ne verujući da je moguće da u 21. veku svemirske komunikacija neko toliko i tako masno laže kao da ne postoji video i audio zapisi”.

Dr Vera Stojanović rekla je da uz minimumom napora svako od građana pojedinačno može za kratko vreme da Gornji Milanovac preobrazi u čudo i to mnogo bolje nego kakvo je to privredno čudo bilo sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

Ona je naglasila da su građani koji su na ulicama slobodni i da su tu da bi isključili aparate za održavanje života lošeg sistema.

Protestna šetnja nastavljena je Karađorđevom ulicom pa Kursulinom, zatim Takovskom, Vojvode Mišića, a onda do nadvožnjaka kod Norveške kuće pa nazad ka Železničkoj (Idea), Tihomira Matijevića i natrag na trg.

Protestna šetnja završena je bez bilo kakvog incidenta, i najavljena je sledeća za nedelju dana

Izvor: gminfo.rs

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.