Protest #1od5miliona održan je večeras po sedmi put u Boru, a okupljenima se obratila nastavnica engleskog jezika Svetlana Anđelković koja je naglasila da budućnost Srbije ne zavisi od jednog čoveka.

“Ne vređajte nam inteligenciju. Ne vređajte vredne ljude Bora primoravajući ih da budu statisti i dekoracija u kampanji “Budućnost Srbije”. To je svesno kršenje zakona i neko će kad-tad morati da odgovara za sve što se dešava u državi”, kazala je Anđelković.

Ona je istakla da je budućnost Srbije je u rukama građana i da će je upravo oni izgraditi, a da je vlast izubila svaku meru i da će se građani osloboditi bahate vlasti.

“Mi ćemo se osloboditi ove pošasti, ove bahate vlasti koja je izgubila svaku meru, koja nas građane nazina besposličarima, kretenima, cirkuzantima. Kako to “dobro” zvuči kada oni to kažu. Oni koji nas sedam godina uveravaju da nikada u istoriji Bora grejanje nije bilo bolje, grad nije bio čistiji, da nikada Borani nisu bili zadovoljniji i srećniji”, rekla je ona.

Ovog petka počelo je i potpisivanje Sporazuma sa narodom.

Na ulici su se mogle videti parole “Izađite napolje, nemojte da gvirite”, “Počelo je, počelo” i “Vučiću lopove poklonio si RTB”,a novih zahteva nije bilo

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.