Protest #1od5miliona održan je večeras u Boru na kome su učesnici protesta  istakli važnost toga da sve zastrašene sugrađane moraju da ohrabre da ustanu protiv nasilja i diktature režima predsednika Aleksandra Vučića.

Okupljenima se obratio predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović koji je Borane ohrabrio i nagovestio im da ne smeju biti skrajnuti u borbi protiv izopačenog režima.

“Vi ste bre Krajina Hajduk Veljka! Krajina je simbol Slobode! Taj vojvoda je poginuo jer je vikao ‘Glavu dajem, Krajnu ne dajem!’. Pa da li ćemo dozvoliti da nas kupe mrvicama otetim od nas samih, dok oni kupuju nekretnine po Londonu i gomilaju pare na tajnim računima?”, uputiao je Manojlović.

On je poručio Boranima da “ne smaknu poslednji svog lokalnog kabadahiju”, zato što se nisu bunili na vreme i upozorio ih je da ukoliko ne podignu glas, da će ih upravo te kabadahije čekati na istom mestu.

Borani su prošetali već poznatom rutom i ponovili svoje zahteve, a organizatori su pozvali građane na naredno okupljanje za nedelju dana.

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.