Osmi protest #1od5miliona održan je večeras u Apatinu, a građani su se prisetili prošlog protesta na kome su priredili preformans sa lažnima predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Okupljenima se obratio novinar Milojko Pantić zajedno sa jedanim od organizatora protesta u Apatinu Rajkom Boškovićem.

Na skupu je poručeno da je vlast u sve većoj panici zbog činjenice da je nezadovoljni narod rešio da ide do kraja, tačnije dok ne vidi leđa Aleksandru Vučiću i njegovom režimu.

“Ništa novo vam nisam rekao ako vam spomenem da nas prebrojavaju, jer se plaše masovnosti, plaše se ozbiljnosti, i plaše se rešenosti ljudi da ovu stvar izguraju do kraja. Gotovo je, ovo je početak vašeg kraja, džaba ćete i večeras slati vaše špijune i provokatore, džaba hapsite i dečka od 18 godina u Beogradu, džaba sutradan šaljete kordone na njegove školske drugove, nije vam ostalo još puno vremena, uskoro odlazite tamo gde zaslužujete”, rekao je Bošković

Milojko Pantić je pozdravio građane Apatina i čestitao im što su smogli snage da izađu i protestuju protiv jedne nakaradne i zločinačke vlasti u Srbiji koja ne može da sakrije licemerje i pokvarenjaštvo jer to prosto izbija iz njih. RTS je nazvao najstarijom fabrikom laži u istoriji Srbije.

Protest se završio šetnjom do zgrade opštine, gde su gradjani lepili Vučićeve laži, a organizatori pozvali sve gradjane da se polako spremaju za veliki protest u  Beogradu 13.aprila.
Naredni protest u Apatinu zakazan je za naredni petak 29. mart.

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.