Nasilno ponašanje pomoćnika zamenika gradonačelnika

Još jedan u nizu napada na aktiviste #1od5miliona, ovog puta u pitanju je fizički napad od strane gradskog čelnika Andreja Mladenovića. 

Danas prilikom otvaranja Trga Republike napadnut je jedan od aktivista #1od5miliona od strane pomoćnika gradonačelnika Andreja Mladenovića. 

Mladenović je gurnuo aktivistu #1od5miliona prilikom čega je on pao na zemlju, a gradske vlasti su još jednom pokazale bahato ponašanje prema neistomišljenicima i spremnost na fizički obračun i nasilje .

Aktivista je blokirao gradske čelnike koji su nameravali da obiđu radove “zlata vredne”, čija je izgradnja koštala 8,5 miliona evra, a trajala 420 dana, time im dajući do znanja kako izgleda kada oni građane i normalan život u Beoogradu blokiraju svakodnevno. 

Količina novca koja je bila potrebna za jedan dan radova na Trgu Republike iznosi preko 20.000 evra, a vrednost dva dana jednaka je kupovini stana u Beogradu za jednu porodicu. Za 8.5 miliona evra mogao se izgaditi čitav jedan studentski dom, ali i potrebnije rekonstrukcije škola ili bolnica. 

Pomočnik gradončelnika Mladenović gurajući aktivistu #1od5miliona i obarajući ga na zemlju pokazao je tendencije ka nasilnom ponašanju, ali i spremnost gradskih čelnika da i fizički nasrnu na neistomišljenike kako bi prikrili svaki propust ove vlasti i zamenika Gorana Vesića. 

Sve učestalijim napadima na aktiviste #1od5miliona koje direktno naređuje državni vrh i saradnici Aleksandra Vučića nameću pitanje dokle je ova vlast spremna da se fizički obračunava sa svim neistomišljenicima. Ali isto tako, i dokle je ova vlast spremna da ide u pljačkanju građana Beograda i Srbije, svakodnevnim rekonstrukcijama koje su kako kažu stručnjaci nepotrebne i nelogične i služe za “pranje novca” koji su ti gradski čelnici ukrali.

Napadnut aktivista #1od5miliona prilikom blokade gradskih čelnika koji sprečavaju normalan život građana maratonskim i "zlata vrednim" radovima.#Bojkot

Posted by 1od5miliona – oficijelna stranica on Saturday, August 31, 2019

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.