55. protest #1od5miliona biće održan u subotu, 21.12, sa početkom u 18 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta, a ove subote će se građanima obratiti lično uzbunjvač Aleksandar Obradović.


Aleksandar Obradović je ove srede pušten iz kućnog pritvora nakon otpora i velikih napora svih građana čime su građani Srbije odneli još jednu veliku pobedu.

Protestna kolona će se sa Platoa uputiti prema Trgu republike Vasinom ulicom, zatim će nastaviti Svetogorskom do Radio-televizije Srbije, a potom će Takovskom ulicom i ulicama Kneza Miloša i Kralja Milana doći do Predsedništva, gde se protest završava.

Policija nije uradila svoj posao i nije privela lica koja su fizički nasrnula na studenta i jednog od organozatora protesta #1od5miliona Srđana Markovića i snimatelja Udruženja #1od5miliona Nemanju Ristića.

Protest će, upkos tome, biti prijavljen iz bezbednosnih razloga.

Udruženje #1od5miliona više brine za bezbednost građana Srbije od samih organa koji su za to zaduženi, što smo dokazali za vreme 53. i 54. protesta kada nije bilo incidenata, a saobraćaj su regulisali organizatori protesta uz pomoć građana.

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.