Udruženje #1od5miliona kontaktirao je uzbunjvač koji je zamolio da ostane anoniman, a koji je studentima dostavio još informacija vezanih za osobe koje su napale studente i građane i izazivali nerede ispred zgrade Radio Televizije Srbije pre dve večeri.


Dok se predsednik Vučić krio od studentkinja i njihovih pitanja, studente i građane su prebijali plaćenici, navijači i aktivisti Srpske napredne stranke.

Kako nam je dojavio anonimni izvor Milan i Vukašin Bojović, aktivisti SNS-a, nedavno su izgradili niz bespravnih objekata u ulici Pukovnika Milenka Pavlovića broj 151 u vidu sala za venčanje, ali i svoju privatnu ulicu!

Milan Bojović funkcioner SNS i otac napadača Vukašina Bojovića

Podsećamo da je Vukašin Bojović, sin funkcionera Milana Bojovića bio član opštinskog veća Zemun i član Srpske napredne stranke kao i savetnik u SDPR-u, kupio je kafanu “Sremska noć”  2013. godine u Batajnici  u kojoj se dve godine pre toga odigralo višestruko ubistvo.

Taj objekat su Bojovići platili 100.00 evra i odmah mu promenili naziv u “Salaš 140”, nakon čega su građani ukazali na moguću korupciju i pranje novca.

Milan Bojović, aktivista SNS i savetnik u SDPR-u na inaguraciji predsednika Aleksandra Vučića je gurao građane niz stepenice u podzemnom prolazu na Terazijama.

Milan Bojović u podzemnom prolazu na Terazijama

Takođe, kako nezvanično saznajemo pre dve večeri ispred RTS-a bio je prisutan i Bojan Mićanović predsednik mesnog odbora SNS-a u Zemunu koji je ujedno i vozač u SDPR-u.

Bojan Mićanović predsednik MO SNS Zemun

Među okupljenim se nalazio i Gavrilo Kovačević zvani Gavra član gradskog veća.

Gavrilo Kovačević zvani Gavra

Pitamo nadležne institucije zašto ova licu nisu još uvek pozvana na saslušanje zbog prebijanja studenata i izazivanja nereda na javnom skupu, dok su studenti po hitnim postupcima bili privođeni i saslušavani za krečenje i mirnog ulaska u zgradu RTS-a?

Pozivamo nadležne da identifikuju i procesuiraju sledeća lica koja su te večeri pozivala na prebijanje studenata, građana i izazivala nerede tokom skupa:

Želiš da pomogneš #1od5miliona? Doniraj.